Story telling bout the QUEEN

Hello . I am the QUEEN in this beautiful palace named d-way-i-feel . Let me introduce myself ,

I am 163cm , 40kg(in process to gain weight) , LOVE blue , purple and green colour , loud-GIRL , freaking love to smile :) , talk-active , funny-GIRL :P

I am now Addicted to ^ ^chocolate^ ^music^ ^photoshoot^ ^shoes^ ^egg tart^ ^ shopping^ ^window shopping^ .^

My Attitude ? @ wild @ shy ( sometimes ) @ nice to anyone who are nice @ stubborn @ naughty @ easy to cry ( i hate that ! ) lastly > @ in process to be polite ^^

Friday, September 16, 2011

Diduakan , rela atau tidak ??

Salam to every reader ! HYE . =D .
Hana rasa nie larh entry hana yang adew tajuk yang boley berkongsi dengan korang yang tada kena mengena nan hana , Selalu hana just cakap pasal diri hana jew kan ? Mesti bosan gilew kan kan ? ? heee =D relax ahh , name pon dwayifeel <3 ...

okay jom cakap pasal entry hana nie . well , tajok entry nie hana dapat dari someone . Actually someone nie larh yang wat hana have too many idea na tulis lam entry nie . THANK her a lot . First thing skali hana , hana na kata :: entry nie adew kene mengena dengan YANG HIDUP dan tidak ada kena mengana dengan yang mati =D . Sweet tak ayat ? hahaha .. Sapa daa terasa ? owh . Jangan larh lagy dear <3 Entry nie juga untuk memberitahu kepada kaum adam bahawa kita kaum hawa sungguh dan tersangat tidak suka DIDUAKAN !
Akan tetapi ada juga kaum hawa yang sanggup membiarkan diri diduakan . Tersangat larh untung kaum adam kat muka bumi ini yang berjumpa dengan kaum hawa yang sebergini .

:: Tajuk entry hana ini adalah :: Diduakan , rela atau tidak ?

Untuk pengatahuan semua hana daa minta pendapat dari some girl dalam FB hana . Yang 1/2 daripada mrka hana takenal pon =D , Thanks to them sebab sanggup buang masa jawap soalan hana <3 hehe .

Apa kata kita dengar pendapat merka dulu ?


  • aiseh, mmg xleh trima ou

    • hmmm sakit hati
    • kalau boleh xnak duduakan
    • diduakan*
    • suruh dia pilih salah satu :)

      • hmmm sakit hati
      • kalau boleh xnak duduakan
      • diduakan*
      • suruh dia pilih salah satu :)
        • sy marah nangis n nekad tgglkan dia
        • hehehe
        • tp xpenah lg la.

          • perh..marah laa..haha..
          • kalo tak syang.. tak marah,,

            • sakit n
            • perit laa
            • nk2 klu kita
            • syg sngt2
            • kat oram tuu

              • hai....
              • uhh !!!!
              • yg tu,,jantan uhh mmg nak kene bunoh la..
              • em,,b4 ne pena jewp kene... :)
              • pedih woo

                • oww,,
                • huhu
                • kalau di duakan,,
                • mmg lha kecewa

                  • redha
                    • dok pn key,duakan dio blk
                    • klu ak,ak wk gtu

                      • Um ,
                      • Sakit hati k0t.

                        • ouh itu ?
                        • biasa je
                          once bitten , twice sh
                          and 1 more , we dont have to be very kinky with that situation because from my view, relationships won't last ever



                          That is it . Macam mane ? Banyak yang bagy negative answer kan ? Still we have an openminded here . Dan juga kita ada yang agak2 ganas dan kejam :) well itu larh apa yang meraka rasa . Dan apew pendapat hana ? Hana rase , kalau kite diduakan , means curang okay , hana rase it is one of daripada cabaran hidup kita . Yes mmg skit rase kan bila kene curang. Tpi , girls are just strong enough to face it . 


                          Main reason hana tulis nie , hana nak juga korang tahu yang adew juga dikalangan kite sanggup diduakan , Hana sendiri ta paham reason die .

                          Sampai cinie jew celoteh hana yang tah apew-apew ... Hope korang puas aty larh baca ea =D ... 
                          - Tinggal kan comment kalau rajin <3 -

2 comments:

syahira said...

Terimekaseh akq sygs,,sbb ltk yg adet punya,,, :))))

Nur farhana said...

heheh . tada hal larh <3