Story telling bout the QUEEN

Hello . I am the QUEEN in this beautiful palace named d-way-i-feel . Let me introduce myself ,

I am 163cm , 40kg(in process to gain weight) , LOVE blue , purple and green colour , loud-GIRL , freaking love to smile :) , talk-active , funny-GIRL :P

I am now Addicted to ^ ^chocolate^ ^music^ ^photoshoot^ ^shoes^ ^egg tart^ ^ shopping^ ^window shopping^ .^

My Attitude ? @ wild @ shy ( sometimes ) @ nice to anyone who are nice @ stubborn @ naughty @ easy to cry ( i hate that ! ) lastly > @ in process to be polite ^^

Sunday, September 18, 2011

how I make my style up look like freaking weird , and surely is different from others around me ?

A warm greet to all !

Hana na share sikit about something . Hana na share pasal cam mane hana dapat ilham untuk gayakan gaya yang WEIRD dan agak lain dari yang biasa kiter nampak kat surrounding !

Hana juga sangat berani try match warna dan gaya dengan kombinasi yang sangat TERUK .
Sesetengah korang mesty daa tahu kan hana memang super like larh dengan menggayakan gaya yang jauh jauh dari normal ! hana Suke warna2 yg light . Boley sakit mata tengok =,= .. hehhehe . Cara hana dress up mmg adew banyak yg kutuk sbb apew ? sbb pelik larh sayang ++++ teruk plak kan ! Cara hana combine warna , outfit dan style memang sangat TERUK . Cara hana pakai shawl / pashmina sememang nya SAKAI .

TAPI . hal yang sebenarnya , gaya hana yang pelik gabai uh , gabungan warna yang buat korang rabun warna dan gabungan pakaian yang hancur tu sume datang dari orang lain juga tau . cume cume cume juga , meraka gune gaya yang lain yang agak biasa dan orang lain daa biasa gune,,, Jujur larh kan , hana memang ta minat , seriously kurang ahhh na tiru gaya seseorang yang 100% samesame . Hana akan improvise gaya tu sampai jadi SAMPAH ! Then hana akan lukis semula dalam kertas dan tampal lam buku HANA SECRET .

Ta percaya ? Oh baby , believe in me ! hahaa=D .. Ta Tipu larh .. nt some other time hana post ea buku uh kat blog nie .. Lukisan hana LAWA sikit jew dari budak tadika . ^^ < ta malu un na ngaku kelemahan ,blablabla...... Owh , lupe , hana na highligh besar besar pasal nie , gaya yang hana gayakan pelik + tak sama dengan orang sekeliling hana , bukan bermaksud hana the only one yang wat cm nie . Thousands more chicks out there yang pakai gaya yang sama dan pelik ! Hana cakap gaya hana PELIK sume uhh sebab tu larh yang hana dengar dari orang ! 


Tamau larh dengar nanti korang cakap3 hana belagak gile sabb cakap cm uh . tapi mulut orang kan , tak boley wat apew daa +.+ .. Back to the topic . Hana na share dari mana hana dapat gaya2 yang best . semestinya dari majalah larh baby . tak pun dari artis2 kat dunia kita yang belambak-lambak skung .

First tips dari hana , tak perlu bazir duit beli baju yang same jenama nan artis kite nie . apahal ? wey korang ingat outfit masuk majalah yang dowg pakai uh murah ? Mahal bro,,,, ( tapi kalau korang jenis anak orang kaya  tapa larh . Ta jadi masalh . )

Kitew mula dengan yg luar negara dulu okay ?

Cara Taylor swift punya outfit mmg cool giler ahh.  Hana suka sgt !  Denim / Dress she still look awesome <3

Miley casual look mmg superb tau . Try larh


Now hana share yang dalam negara punya lak . Artis kite kan banyak yang howt3 so pilih jew mane2 . ^^



Liyana Jasmay , gaya nie ta sesuai untuk yg bertudung kan ? so korang improvise larh cmfm cun!

>> some of artis yg hana suka tgk ! hehe ,, 
>> cara hana gayakan shawl / pashmina , haan slalu buka youtube  jew . belambak kowt ..
>> kalau combine warna hana tgk kat FB . Dekat page FashionIsMyDrug .
>> gashion dalam page nie agak lebih3 sikit tapi sgt sgt cool okay !


Macam banyak jew kan hana tulis , gambar un belambak . hee . So , nice try okay  ? =)

No comments: