Story telling bout the QUEEN

Hello . I am the QUEEN in this beautiful palace named d-way-i-feel . Let me introduce myself ,

I am 163cm , 40kg(in process to gain weight) , LOVE blue , purple and green colour , loud-GIRL , freaking love to smile :) , talk-active , funny-GIRL :P

I am now Addicted to ^ ^chocolate^ ^music^ ^photoshoot^ ^shoes^ ^egg tart^ ^ shopping^ ^window shopping^ .^

My Attitude ? @ wild @ shy ( sometimes ) @ nice to anyone who are nice @ stubborn @ naughty @ easy to cry ( i hate that ! ) lastly > @ in process to be polite ^^

Tuesday, November 8, 2011


Patah hati ? Mesti ramai yang daa biasa patah hati kan ? ngeh~ tak semestinya kite patah hati sebab putus cinta tau .. ada banyak lagi sebab kenapa seseorang boleh patah hati .. Kali nie hana nak share , antara sebab kenapa seseorang boleh patah hati . hana juga akan dapatkan respon dari rakan2 fb hana . Disamping itu hana turut ingin beritahu , ini adalah entry terakhir sebelum hana masuk dewan peperiksaan SPM 14.11 nie . heee~ hana mmg tak da idea na update apew kat blog nie .. disebabkan hana baru baru nie patah hati  jadi kali nie hana nak share kenapa kitew boleh patah hati , ini adalah part 1 bagi tajuk patah hati . Part 2 nt akan di update selepas hana habis SPM wokey ? ngee~

As I said earlier , Hana pun baru jew patah hati . Tapi nie daa lama lah jugak . tada laa baru sangat . daa lebih sebulan rasa nya . and daa semestinya hana patah hati sbb “ cinta lembu” nie kan ? hee~ tapi yang best lagi. Hana pun ada sbb lain knapa hana patah hati . Hana rase lah , patah hati sbb cinta dengan patah hati sbb KASUT , patah hati sbb ta dapat beli kasut baru lebih sakit tau . =( Sebelum nie pun hana daa gtau betapa hana gilakan kasut . <3 So bila setiap kali Vincci keluar kan katalog baru , hana mesti amik dan tengok . Almost everyday kowt hana tgk . Then bila berkenan nan kasot uh hana gi tgk yg real nyer kat kedai plak . dan bila minta mama , mama tak kasi dengan alas an “ daa ada banyak kasut” rase mcm nak nangis owww . Mase tu larh hana rase patah hati sbb tak dapat kasut !! How funny is that ? grrr~~~

Penah sekali tu hana nak sangat kasut kat CR . First time jumpa kasut tu dekat kuantan . Mama cakap mama beli nanti na raya sebb mase uh daa na dekat puasa . Then , kami pegy juga kuantan mase bulan Ramadhan aritu , tapi tak beli plak kasut uh , sbb tak ingat . XD .. Then pegy kl shopping un terlupa na usha CR sebb nye sibuk tengok kasut lain .=O … tah papew kan . hmm .. Sampai sekarang hana ada 3 lagy kasut yang hana nak tapi ta dpt lagy . 3 Kasut yang hana nak sangat tapi tak dapat lagi tu 2 dari vincci 1 dari CR . sedey gila kow tadapat kasut . Hana describe patah hati lebih lebih sakit bila kita ta dapat apa yang kita terlampau nak . Same with love . Kalau kita betul3 nak love tu then one day kita realize  kita ta dapat , surely , kita akan sedey and ada gak yang nangis terutama ladies kan ?


Daa baca tentang hana , hana nak share respon kawan3 hana di FB tentang Patah Hati nie . Kali nie hana banyak Tanya gul tapi boyboy plak yang ramai jawab . nay . Jom lihat respon mrka . =)




LyAna Zafyna
  • kalau bf curang n ade pompuan len .
  • bhaabhaa .

    Fauzi Pojaiz
    • bile ape yg kite nk x dpt
    • tp lepas tu
    • kite tetap kne usaha kan..
    • yeahhhh
    • :)

      • Akma Hanafiah
        • Taa dapaat ape yangg di-inginkan 

        • and ,
          putus cinte .^^.

          Hafiz Izwandi
          • hurm pasal apabila sy ingikan sesuatu,
          • tetapi x dpt,
            • itu mnyebabkan sy ptah hati,
            • sehingga dahan pokok pun pth,
            • hahahahha :)

              Nur Sofea S'h
              • um , pth hati bila org yg kita syg tipu kta
              • :(

                Ra Is
                • patah hati
                • sye rse
                • bile kite pijak hati tu
                • hati tu akn patah
                • pndpt sye la
                • hahaha


                  Hafiz Izwandi
                  • hurm pasal apabila sy ingikan sesuatu,
                    tetapi x dpt,
                    itu mnyebabkan sy ptah hati,
                    sehingga dahan pokok pun pth,
                    hahahahha


                    Khairul Nizam
                    • soalan uh.,hehe.,dicurangi oleh kekasih,gagal dlm peperiksaan,kurang diberi perhatian oleh ibu bapa.,

                      till then , <3

No comments: